Leveranciers

Branddetectie maatwerk voor elke situatie

Wij werken met diverse leveranciers samen om branddetectie maatwerk te kunnen leveren voor elke situatie. Het meest geavanceerde systeem komt van Orglmeister, nl. de PYROsmart. Orglmeister heeft de meest innovatieve software voor zowel detectie als ook onderhoud op afstand. Ook kunt u met dit systeem een volautomatisch blussende installatie creëren. De vele referenties die dit systeem heeft tonen aan dat Orglmeister zijn tijd ver vooruit is.

Ook met Flir, Workswell, Fluke Process Instruments en overige IR leveranciers kunnen wij ook maatwerk leveren. Voor kleinere ruimtes, oppervlaktes of objecten een goed alternatief.

Branddetectie maatwerk is nodig omdat standaard detectie en software geen broei kan onderscheiden van andere warmtebronnen. Wij adviseren graag hoe u hier het beste mee kunt omgaan.

Met onze ervaring bouwen wij het beste systeem voor uw locatie. Deze systemen waken continu voor u, ook wanneer er niemand aanwezig is. Met broei- of branddetectie van B.L.W. Visser hebt u een zorg minder.

Maatwerk voor leveranciers