ons bedrijf

Pyrosmart - blw visser

Barend Lambertus Willem Visser begon op 10 oktober 1920 met een eigen chemicaliën handel voor o.a. de textielindustrie. Het is dan ook niet toevallig dat B.L.W. Visser in Enschede gevestigd is, destijds het hart van de Twentse textielindustrie. 

Al ruim 30 jaar heeft B.L.W. Visser zich gespecialiseerd in warmtemetingen met behulp van infrarood sensoren. Met onze ruime ervaring en kennis van de infrarood sensoren en camera’s adviseren wij u graag om tot de beste oplossing te komen. 

B.L.W. Visser bestaat uit een enthousiast team met ervaren sales engineers die hun vak verstaan en naar u toe komen voor het persoonlijk contact om zich willen verdiepen in de vraag of het probleem van de klant. Een binnendienst die voor u klaarstaat voor het optimaal laten functioneren van de communicatie per telefoon of mail met klanten en leveranciers.

B.L.W. Visser hecht waarde aan stabiliteit en betrouwbaarheid. Met bijna 100 jaar ervaring heeft B.L.W. Visser kennis van zaken en kan met recht zeggen: Uw partner in procesoptimalisatie. De website voor onze overige producten vind u hier: www.blwvisser.nl